Laatste Kans, Steek de vlag uit!

Zo ver nu bekend wordt er morgen definitief gestemd over de spoedwet. Vandaag dus de laatste kans om van je te laten horen.

Waarom je dat zou moeten doen?!

Dit heeft namelijk niets meer te maken met Corona. Niemand ontkent Corona en dat mensen daar ziek van worden. Echter, Corona wordt misbruikt voor het maken van een nieuwe wet met mogelijke ernstige gevolgen voor onze vrijheden.

Neem even een kwartier de tijd om de onderstaande video te bekijken. Vergeet even dat Van Haga mogelijk niet je politieke kleur heeft. Het gaat erom wat hij inhoudelijk zegt over deze nieuwe wet.

https://youtu.be/7e40hp7H6S4

Ik kan me niet voorstellen dat de meerderheid van Nederland met zo’n wet in kan stemmen. Wel dat mensen er tegen in protest komen. Ik ook!

Vanavond

Vanavond om 19.00 uur zijn er weer mensen in Den Haag die het plein oplopen en daar op 1,5 meter gaan zitten. Dit met het een stuk uit de grondwet in de hand dat laat zien dat ze het recht hebben om te demonstreren en dat zij geen grond geven om de demonstratie te verbieden.

Wat ik ga doen:

  • In gedachten ben ik bij hen en op FB zal ik de livestreams volgen
  • Ik steek om 19.00 uur de vlag uit, als teken van onze vrijheid
  • Ook steek ik een kaars aan zet die voor het raam als teken van ondersteuning.
  • Mochten deze mensen die vredelievend laten weten, dat een dergelijke wet als de spoedwet niet in Nederland thuishoort, toch worden gearresteerd, gaat de vlag halfstok.

Doe je mee, deel dan dit bericht.