21 juni Vlaggen voor de Vrijheid

Op zondag 21 juni is een demonstratie georganiseerd om op te komen voor je vrijheid, je rechten en het leven. Een fantastisch initiatief van www.viruswaanzin.nl. www.vlaggenvoordevrijheid.nl is een ondersteuning van dit project om landelijk te laten zien dat wij burgers van Nederlanders het niet meer eens zijn met hoe het nu gaat in Nederland, maar dat wij willen leven in vrijheid, vertrouwen en met zelfverantwoordelijkheid.

Met “Vlaggen voor de Vrijheid!” willen we laten zien waar onze vlag voor staat! 75 jaar geleden konden de vlaggen weer uit omdat we waren bevrijd van de bezetter. Nu moeten de vlaggen uit als protest tegen de ontwrichtende maatregelen en de 1,5 meter samenleving. Dit is niet de vrijheid meer die onze voorouders hebben bevochten. Wij willen onze vrijheid terug en niet worden geregeerd gebaseerd op angst. Wij Nederlanders en Medelanders hoeven niet behandeld te worden als kleine kinderen. Wij kunnen echt wel omgaan met zelfverantwoordelijkheid. Dat zal je ook zien op zondag 21 juni op het Malieveld, waar het feest van de vrijheid zal worden gevierd.

Ben je in de mogelijkheid om zondag 21 juni naar het Malieveld in Den Haag te gaan, neem dan onze driekleur mee. Dat mag natuurlijk ook een klein vlaggetje zijn.

Ga je niet naar demonstratie omdat het bijvoorbeeld te ver weg is, te kostbaar, of omdat je moet werken, of welke reden dan ook. Dan kun je met “Vlaggen voor de Vrijheid!” laten zien dat jij achter deze mensen staat en dat de groep mensen die voor een andere koers veel groter is dan de duizenden en waarschijnlijk honderdduizenden die zondag 21 juni al vast de nieuwe bevrijding gaan vieren.

P.S. Deel dit bericht met zo veel mensen als je kent en laat zondag 21 juni Nederland weer Rood Wit Blauw gekleurd zijn!

2 opmerkingen over “21 juni Vlaggen voor de Vrijheid”

  1. Zo een fantastisch initiatief en zo enorm jammer dat ik vanwege mijn gezondheid niet in de mogelijkheid ben om mee te doen! Maar ik steun het vanuit de grond van mijn hart!!
    Mijn gedachten zullen bij jullie allemaal zijn en ik ga mijn vlag ook uithangen!

Opmerkingen gesloten.